Nejste přihlášen/a.
Slyšela jsem, že buď chytnu všechny digitální programy nebo nic. Já mám pouze ČT 1, 2, 4 a 24. Okolo sousedé bez satelitu mají pestřejší výběr. Může být chyba v septoboxu?
doplněno 05.05.12 20:49:Mám jen septobox. Zakoupený normálně v prodejně elektro. Koaxiál 10 m, anténa širokopásmá - nová. Ladím automaticky. Ostatní mají koax. třeba 20m.
Buss- pochybuji, že je chyba v ruce nebo mozku. Ladit umím. Přístroj je Hyndai DVBT231
Musíte nechat vyhledat programy na všech frekvencích.
Pokud i potom pojedou pouze programy ČT, tak máte například nevhodnou anténu, nebo nevhodný předzesilovač nebo nevhodný zesilovač a nebo jinou část koaxiálních kabelů na rozvod signálu.
Buď oslovte některého známého, který se v televizních rozvodech aspoň trochu vyzná a nebo si zrovna zavojte odborníka na rozvody televizního signálu.
Ladíte automaticky? Vypadáto, že ladíte ručně jen jeden multiplex - Mux1.
Pokud ano, zkontrolujte parametry toho ladění, jestli nemáte nastavený jen jeden Mux. Pokud i přesto to víc nenajde. Zkuste vytáhnout set-top box ze zástrčky cca minutu počkat, pak zapnout a zkusit znova automatické ladění.
Možná máte anténu natočenou jinak než sousedé. Chytáte pouze multiplex 1, zbylé multiplexy mohou vysílat z jiného vysílače nebo mohou mít slabší signál.
RE volf: Tak to jsem hledala! Chytáme Zlín, tam je MP jen na ty čtyři programy+ Prima Love (tu jsem občas kostičkovaně chytla).
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.