Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung SGH D900i není slyšet volaného

Od: peko odpovědí: 3 změna:

Zdravím a prosím o radu ohledně víše uvedeného mobilu. Co může být příčinou, že není slyšet při volání vytáčení ani volaného. Přehrávání mp3 je bez problémů.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vladiim*
hodnocení

2x
Reklamovat, nebo zkusit dar nahlas hovor.

hop®
hodnocení

2x

Pravděpodobně vadné sluchátko. Přehrávání, vyzvánění, budík, nebo hlasitý hovor jde přes repráček, mělo by fungovat. Pokud je telefon v záruce tak reklamovat, jinak oprava. Materiál tipuji na cca 100,- výměnu do 200,- pokud bude závada pouze ve sluchátku. Může být vadný kontakt, pak ušetříte za náhradní díl. Může být i závada na desce, pak je oprava dražší, občas až nerentabilní vzhledem k ceně telefonu...

peko
hodnocení

Ještě bych měla dotaz... trvalo mi to trochu déle, jelikož jsem potřebovala i display. Nyní jsem vyměnila display vč. sluchátka - obojí ze staršího tel. Než jsem mobil sešroubovala, tak sluchátko fungovalo, ale po sešroubování sluchátko opět nefunguje. Prosím nevíte čím by to mohlo být. Děkuji za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]