Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky z mobilu do počítače

Od: hannaha odpovědí: 6 změna:

Prosím zkušené o radu. Mám první mobil s foťákem a zajímá mě,zda jdou fotky z mobilu přenést do počítače a jak se to dělá? Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přes šňůru nebo blůtůtko.

jajka*
hodnocení

0x

Přes čtečku karet,přes Bluetooth zařízení.

radirna.cz/...

hodnocení

0x

Záleží jaký MT.Já osobně preferuji nokie a tam to dělám přes program Nokia PC suite. a když se s tím nechci babrat,vyjmu kartu a dám jim do čtečky .Mám volbu 3 možností-kabel,infračervený a bluetooth.Jde o obyčejné mobily Nokie 3110c a 6131.U synova LG se mi toto nedaří (mobil EDIT) a dcery dotykáč s OS (samsung) jsem to dělal BT do své nokie a pak do PC!

doplněno 03.05.12 18:03:

PS.u těch nokií je to jednoduché vš vám to řeken co to chce je v češtině.Pokud to je nainstalované tak po připojení automaticky samo stahuje obr.do kompu (dle nastavení)

vl*

Pokud má telefon bluetooth, mužeš přes bluetoth a nebo přes kabel. Připojíš telefon k počítači a samo by se ti to mělo otevřit a pak jen přetahuješ obrázky myší :)

buss
hodnocení

0x

Hannaho, když napíšeš co to máš za stroj, tak bude odpověď přesná, a co máš za počitadlo, zda mám blůtů. Jinak kabel mikro - USB do 50 Kč.. Pak jaký máš program na foto, lze to stáhnout přímo přes něj, nebo uložíš na disk.
Ale když si přečteš manuál k mobilu, tak budeš určitě doma. Proč ho ženské? nečtou?

hodnocení

0x

1.pamětovou kartu vyjmout,a použít čtečku

2.přes bluetooth,vyžaduje protipol v počítači,většina notebooků má instalovaný,pomalý přenos

3.přes wifi,rychlý přenos,ne každý telefon wifi má,někdy složitá konfigurace.

4.kabelem,nejlepší možnost,telefon se zobrazí v průzkuníku windows jako vyjímatelný disk,zároven se telefon nabíjí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]