Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo má Iphone 4S?

Od: stazka odpovědí: 2 změna:

Ahoj, k vízu mi mamka slíbia Iphone 4S :D :D vždy jsem po mobilu značky Apple toužila, ale dočetla jsem se že tam nejdou dát písničky jako do norm. telefonu ale musí se to stahovat přes itunes :D a samozdrejmě se to platí :D :D :D nevíte jak to tam funguje? a dají tam kdyžtak norm. posílat písničky přes bluthu :D :D? díky :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dothe
hodnocení

1x

No já je stáhnu na pc, přes ulozto, mp3nadruhou, atd. A pak ten uloženej soubor (píseň) dám (zkopíruju) do iTunes, Music a ona se tam sama zkopíruje, takže TO FUNGUJE BEZ PROBLÉMU...

pixell
hodnocení

0x
Ne, pres bt soubory posilat nejdou. Jinak uz je to napsano vyse. Sent from iPhone 4S

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]