Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám flashku, na které mám výběr mp3. Ty jsou řazeny abecedně. Flasku přehrávám v autorádiu, které ale neumí použít náhodný výběr, a tak přehrává skladby podle abecedy. Já bych ale chtěl náhodné přehrávání. Jde ta flashka nějak zashufflovat? Díky
leda nějaký program, který by náhodně přejmenoval názvy souborů, ale potom tam zase něco najít bude utrpení.
Třeba otevřít v Total Commanderu, všechny označit, dát hromadné přejmenování a nastavit "[C] [N]" (číslo, název) a seřadit třeba podle velikosti souboru. Potom to tedy nebude úplně náhodně, ale soubory budou mít na začátku názvu číslování a budou seřazeny právě podle té velikosti
Děkuji. Už jsem v hromadném přejmenování, už jsem nastavil [C] [N] a kde nastavím seřadit podle velikosti? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.