Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shuffle mod na flash disku

Od: bombernams odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám flashku, na které mám výběr mp3. Ty jsou řazeny abecedně. Flasku přehrávám v autorádiu, které ale neumí použít náhodný výběr, a tak přehrává skladby podle abecedy. Já bych ale chtěl náhodné přehrávání. Jde ta flashka nějak zashufflovat? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

leda nějaký program, který by náhodně přejmenoval názvy souborů, ale potom tam zase něco najít bude utrpení.

Třeba otevřít v Total Commanderu, všechny označit, dát hromadné přejmenování a nastavit "[C] [N]" (číslo, název) a seřadit třeba podle velikosti souboru. Potom to tedy nebude úplně náhodně, ale soubory budou mít na začátku názvu číslování a budou seřazeny právě podle té velikosti ;)

bombrsnam
hodnocení

Děkuji. Už jsem v hromadném přejmenování, už jsem nastavil [C] [N] a kde nastavím seřadit podle velikosti? Díky

Jak je seznam souborů, tak nad ním klikněte na název sloupce "Velikost" :)

bombernams
hodnocení

Faaajn, neco to udelalo. Doufam, ze to bude zitra prehravat alespon nejak nahodne. Diky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]