Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučnosť kamerového záznamníka

Od: jojcano odpovědí: 4 změna:

Firma zaoberajúca sa bezpečnostnými systémami mi zriadila v dome kamerový systém vonkajší a jeden v nútorný v kancelárii.

1,VIDO DVRS-04T bol hlučný. Po niekolkých dnoch prevádzky sa hluk stal kvílivý- vymenil sa ventilátor. Hlučnost je aj teraz nevyhovujúca, nedá sa pracovat v tej istej miestnosti...Prosím o radu prvú.
2,Kameru EC-TMIR15-42YL3-F40-S sme použili do kancelárie cca 3x4 metrov. Je to malá miestnost , ale osoby by sa nedajú rozoznat podla tváre...
U vonkajšieho je to podobné, ale je to predsa na viac metrov ...ale v malej miestnosti?

Reklamujem firme oba body. Hlavne som prekvapený hlučnosťou, ako by pracovali 4 staré počítače vedľa seba.

Je to možné v dnešnej dobe, však to odplaší zlodejou na celom poschodí...

Horšie je , že sa nedá pracovaŤ celý deň

Vie mi niekto poradiť?
S pozdravom, Schúbert.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Vždyť sis poradil. Reklamovat. Nevím, jakou smlouvu jsi s firmou uzavřel, jestli byli omezeni finančně a pod., ale já bych firmu s takovým systémem vykopal ze dveří. K čemu je záznamové zařízení v místnosti, kterou hlídá? Zloděj ukradne záznamník i s kamerou. A hlučnost? Existují kvalitní záznamová zažízení, která jsou absolutně tichá. O kvalitě kamer nemá cenu mluvit. I obyčejná webkamera dokáže udělat perfektní záznam i v absolutní tmě. Tak přemýšlej, kde je ta původní chyba.

jojcano
hodnocení

Ďakujem za oba príspevky a poviem Vám , že sa aspon necítim ako hlupák...

Poraďte, doporučte ako najsť záznamník zaručene s tichým chodom,...

Pekný den praje Štefan a ďakujem za pomoc.

lui*
hodnocení

2x

Jak píšou nade mnou. Vykopat je s tím. Asi by to chtělo změnu firmy, která to montovala. Udělat si a rozeslat poptávku na víc firem, které se s tím zabývají.

No a nedobytný záznamník? Viděl jsem kdysi jednu totálně zničenou chatu, nejdřív zloděj hledal záznamové zařízení, poté co ho vyfotilo a když ho nenašel, tak ze vzteku zničil všechno, co mu přišlo pod ruku. No totální demolice...

Já osobně se domnívám, že mít dnes zabezpečení bez kontaktu na pult centrální ochrany a bez smlouvy s nějakou bezp. agenturou, nemá smysl.

rk*
hodnocení

0x

Zdravim te, v tomhle oboru se z veci casti jedna i o pocatecni investici..dnesni kamery i zaznamove zarizeni jsou na spickove urovni, ale neco stoji..ja osobne mam venkovni kameru za 4tis a muzu ti rict, ze i v noci poznam oblicej nebo spzku sveho auta..u rekorderu huci vetsinou pevny disk a jeho chlazeni..to znamena, podivat se po zarizeni s flash pameti, ktera nepotrebuje chladit a je naprosto bezhlucna nebo kvalitnejsi rekorder s pevnym diskem co ma chlazeni reseno pasivne..samozrejme vec druha je mit zarizeni na nedostupnem miste..RK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]