Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pořídil jsem si Samsung Galaxy W a mám problém, jak připojit telefon k PC. rohledal jsem net a zjistil jsem, že přes aplikaci Kies, tak jsem tedy postupoval dle návodu na displeji a opravdu se mi povedlo připojit, ale mám problém a nevím co s tím, vše(jako že nic) co je v telefonu úplně v klidu přetáhnu do PC. Ale opačnáým směrrem to nejde, nebo nevím jak. Nejprve jsem to zkoušel bez paměťové karty, teď s paměťovkou a pořád nic. Jako abych vždy, když si budu chtít dát do telefonu hudbu musel vyndavat paměťovku, to je přece blbost.
Děkuji všem za rady...
Jára
Nemám sice Samsung Galaxy, ale jen Samsung S5610 a všechno v aplikaci Kies mi bez problému funguje. Pokud ale po připojení mobilu k PC nahlédneš do okna "Tento počítač" měl bys v něm mít jak paměť mobilu, tak paměťovou kartu a zde si můžeš s obsahem těchto pamětí dělat, co se Ti zlíbí. Zdravím HaF!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.