Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlovarná konvice zápach

Od: hoummy* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

koupil jsme si novou rychlovarnou konvici a neustále i po xtém převaření cítím zápach plastu, gumy. Ocet nepomáhá, je něco, co ten zápach odstraní?

Děkuji za reakce.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Hoummy, vyzkoušejte ještě kyselinu citronovou. A pokud ani to nepomůže, reklamujte ji.

hoummy*
hodnocení

Děkuji všem za reakce. Vyzkoušel jsem i sodu, kyselinu citronovou, jar, ocet a pořád stejné, snad se to i utlumilo, ale pořád to tam je. Reklamace to řeší :)

majsterjoe*
hodnocení

1x

Ja bych ji vratil, pokud jste zkousel prevarit i ocet a nepomaha to, vratte to. Kdo vi z jakeho plastu se to podarilo vyrobit.

ladaadal*
hodnocení

1x

Tu jsme koupili v práci a jeden kolega domů. Po 14ti dnech jsme ji nesli zpět. Bez řečí vzali a vrátili peníze, už o tom věděli. Je to na vrácení zboží a peněz.

buss
hodnocení

0x

Já bych to vrátil. Nevím jak teď ale hadry prodávané čajňany a vietkongy byly cítit zpočátku po oleji.

lidka*
hodnocení

0x

Podobně plastem byla cítit moje nová konvice a byla to ETA. Také jsem v ní vařila kyselinu citronovou, ale přestalo to po určité době. Je fakt, že jsem to nereklamovala - dostala jsem ji jako dárek. Teď momentálně mám něco podobného s novou dřezovou baterií. To bude určitě nějaký asijský výrobek. A protože piji vodu z vodovodu (soušská je dobrá), tak musím nejprve trochu vody odtočit, protože jinak cítím nějakou kolomaz či co. *ee* Vůbec po ránu, kdy je voda delší dobu v tom kovovém kroužkovém přívodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]