Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monster sluchátka

Od: sanka* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,chtěl jsem se zeptat,našel jsem na netu sluchátka,ale ta cena je nějaká podezřelá..Myslíte že to musí být nutně nějaká kopie?

sluchatka.heureka.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

player
hodnocení

0x

Asi takhle drahý neznamená dobrý a 800 za slucházka který v takřka stejné kvalitě seženu za 100 kč akorád na nich nebude logo. Takže budte rád že jste to našel tak levně jestli je to kopie nebo originál.

dzordz*
hodnocení

0x

Ty za 2500 budou originální určitě :)

sanka*
hodnocení

No,já by jsem právě rád i tu kvalitu za tu cenu..Ale nevím,jestli by v obchodě otevřeně řekli ano je to kopie..

hodnocení

0x

Je opravdu dobré platit za značku a ne za kvalitu *haha*

pavelnovotny

To možná ano ale já si radši zaplatím za kvalitu než za to abych tam měl logo které vitisknou za 3 kč

sanka*
hodnocení

Tak ty sluchátka by měli být kvalitní,ne?V recenzích jsou hodnocené dobře..

Dobře je za tři...:D

Znám lepší a levnější a hlavně co dlouho vydrží kabel

sanka*
hodnocení

A jaké například?

Opravdu vynikající sluchátka - lepší parametry a opravdu nezničitelný kabel, ale jsou to jen sluchátka, nemají ovladání...

alza.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]