Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Ericsson nebo Samsung

Od: dzulieta* odpovědí: 6 změna:
Potřebovala by jsem radu, který z těchto dvou tel by jste mi doporučili. :)Sony Ericsson Xperia Ray nebo Samsung i9100 Galaxy S II Vždy jsem měla sony Ericsson, tak ten by mi byl bližší, ale přesto jsem zvědavá na Vaše rady. Jde mi aj o focení a to mají prý ericssony nej.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano je to jako si koupit Trabanta s proudovým motorem, jako dopravní prostředek bude nejlepší, protože bude nejrychlejší, ale...?:D

hodnocení

0x

Sony Ericsson byla taky první firma kterou, napadlo da mobilu foťák zabudovat. Rozhodně bych doporučoval neměnit oblíbenou značku :)

doplněno 25.04.12 08:21:

Omlouvám se nějak se mi pletou písmenka *hi* ...do mobilu...

mark156

Nemáte pravdu, Ray je v tomto srovnání jednoznačně horší volbou.

Nemůžete doporučovat jen na základě sympatií ke značce bez podrobnějších znalostí!

dedkoid*
hodnocení

0x

Porovnání mobilů: gsmarena.com/...

Porovonání foťáků: gsmarena.com/...

hodnocení

0x

Dle mého soudu je Galaxy lepší...

Pokud Vám jde o fotky, tak si pořiďte kvalitní foťák.

Pokud Vám jde o fotky z těchto mobilů, tak je to téměř jedno, ale Galaxy zvládá vyšší kvalitu videa.

mark165
hodnocení

0x

lepší volba je Samsung Galaxy i9100 SII ...

ano v tomto případě doporučuji změnit oblíbenou značku.

bez zdůvodnění by to nebylo ono, takže tady jej máte:

1/ i9100 má daleko větší interní úložiště, celých 16GB zatímco ray má pouhých 300MB

2/ i9100 má daleko lepší a větší displej, je to Super AMOLED PLUS který má dokonalou černou barvu i ve tmě neprosvítá, má perfektní pozorovací úhly a velmi syté barevné podání které Ray se svým lcd prostě neumí.

3/ i9100 má v sobě dvoujádrový procesor zatímco Ray pouze jednojádrový -> více jader je plynulejší chod při souběhu více aplikací najednou

4/ i9100 má dvojnásobnou RAM operační paměť

5/ i9100 má lepší baterii, vydrží déle na jedno nabití

to by mohlo stačit, vítěz srovnání je naprosto zřejmý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]