Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android mobil samsung 2.2 froyo

Od: princ* odpovědí: 8 změna:

Dobre odpoledne chci se zeptat jestli mi nekdo z vas chytrych poradi jestli existuje nejaka aplikace ktera umozni presun vetsiny her a aplikaci na SD kartu uz jsem vyzkousel move2sd enabler tak neco podobneho.dekuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobré ráno, podle toho, co jsem četl, tak je podobná aplikace App2sd. Nevím, nezkoušel jsem. Snad někdo poradí lépe :)
princ*
hodnocení

Děkuji za odpoved ale tento program jsem zkousel a stejne nepresune vsechny no nevim.me treba nejde presunout TV Program.

mark516561

to je tim, ze pro presun na sd kartu musi byt aplikace uzpusobena, ... musi byt vubec schopna provozu z sd karty. Takze nektere aplikace se opravdu presunout nedaji, kontaktujte programatora te aplikace a zkuste ho poprostit zda by tuto moznost laskave nepridal :))

princ*
hodnocení

Dobre napisu mu e-mail. :D

hodnocení

0x

Aplikace se jmenuje Link2sd z marketu.Android 2.2. podporuje app2Sd.Zapnout aplikaci,jít do nastavení,povolit a restarovat.hotovo

doplněno 25.04.12 12:06:

některé přesunout nelze,musí být pro funkčnost nainstalované v paměti tel.,např widgety a pod

princ*
hodnocení

Takze mam nainstalovat Link2SD a co mam udelat v nastaveni?

v telefonu je aplikace google play (android market),tam se aplikace vyhledá a dá instalovat.

princ*
hodnocení

jo tu uz jsem si stahl ale nefunguje a nevite proc mi nejde nainstalovat move2sd enabler,protoze diky tomu jde presunout skoro vse a root mam jenze kdyz to dam instalovat tak to napise: neni nainstalovano.poradte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]