Vážení a milí poradci a poradkyně, já hlupák starý, hlava děravá nikoli berlu Mrazilku, leč návod na utržené sluchátko Motorola H3 jsem zmizet nechal někde v Bermudském trojúhelníku, který na svém pracovním stole doma mám a nevím, jak to dát dohromady s telefonem V3x. Strejdy Googla jsem se ptal, taky neví. I moje intuice zklamala, prostě si to nepamatuju. Poradíte někdo? Díky a hezký den.
vyhledanim pres BT ho vidis? Pak jej sparuj, bude chtit heslo, zkus 0000 nebo 1234, podle toho co vyrobce pouziva... mohlo by to byt na netu
al bunda*
Já právě nevím jak spustit to utržené sluchátko H3 tak, aby se nechalo najít. Měl jsem ho spárované s V3 Razr, tudíž po zapnutí mi ho hledá a já fakt nevím, jak to změnit. Jestli taky používáš JAKÉKOLI utržené sluchátko, zkus mi popsat, jak se u něj zapíná vyhledávání. Ono se to zas tak moc asi lišit nebude a pokud ano, možná aspoň pochytím inspiraci. Díky.
znam jen HF z auta, v podstate to je stejne... vlezl jsem to auta, dal na telefonu vyhledat vsechna BT zarizeni, vybral ho a dal sparovat. Pak chtel heslo a bylo to. ted jakmile sednu do auta probiha vse automaticky. Takze utrzene sluchatko zapni (nejake tlacitko snad ma), tim se aktivuje a melo by byt pro ostatni zarizeni videtelne, pak ho v telefonu vyhledej a dal to znas. Prijde mi jak kdybys to chtel obracene, aby sluchatko naslo telefon... nebo chces rict, ze sluchatko neni pri prohledavani BT zarizeni viditelne?
al bunda*
Tak přesně to jsem chtěl říct. Ale asi někde dělám chybu. Díky za inspiraci. Hezký den.
al bunda*
Takže chyba je v tom, že já to utržené sluchátko H3 musím nějak nastavit tak, by bylo připravené ke spárování a nevím jak. A protože to nedokážu udělat, můj telefon ho nenajde. Víte někdo jak na to? Hezký den.
kdyz je zapnute blika modre? Vetsinou to znamena, ze je pristupne pro ostatni... jeste me napada zkusit zmacknout tlacitko na vypnuti (tzn ve zapnutem stavu) na 10sec... jestli to nebude neco jako "reset"
al bunda*
Já spíš uvažuju, že by mohlo fungovat stisknutí těch dvou tlačítek na ovládání hlasitosti současně jako výzva k "nechat se najít". Napadlo mě to před pár chvilkama, dám vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.