Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mám Nokii 5800 xpressmusic. Sice tam je GPS, ale já nevím jak na ni. Kdysi jsem ji zkoušela a moc nešla, tak jsem zašla do prodejny a tam mi řekli, že bych měla mít aspoň ten základní internet aby fungovala správně. Teď ten internet mám a přijde mi že se chová úplně stejně. Nechce mi načíst kde jsem a kam mám jet (když zadám, že chci jet autem tak mi ani neukáže cestu). Prosím poraďte co dělám špatně...? Předem díky za odpovědi.
Nemusíte mít základní internet. Tedy jestli nechce, ať vám operátor bere cash :D... Stačí si nastavit vyhledávání offline (v nastavení) a pak v určení místa ... používat integrovanou GPS, žádnou jinou... né asistovanou, či jinou. Sic budete čekat déle, ale ono se to napojí. a můžete být navigována :D... na geocashing to moc není, poněvadž to není přesné, ale ulice se najít dají
Manželka má navigaci v nokii a funguje dobře a přesně. V nastavení jsem zakázal A-GPS, protože jinak se platí za připojení k internetu. Je fakt, že doma signál ze satelitu nechytnu, musím jít ven a někdy to dvě tři minuty trvá, než se připojí, ale za jízdy drží a nepustí. Máte nainstalovanou mapu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.