Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil nokia

Od: budulinekk* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mam možnost si koupit nokiu 6720 clasik mohli by ste mi napsát jestli je dobrý a jaka je jeho cena? a je to v českym jazyce? děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalkoudela*
hodnocení

0x

Telefon vlastním, nic zvláštní od něj nečekejte ;) zastaralý Symbian... Fotoaparát velmi kvalitní s optikou Carel Zeiss... Reproduktory super... Mám novou Lumii 800, tak nevím jestli není lepší si koupit něco lepší ;)

bena*

Já bych šel spíš do tý Lumie, osobně ji vlastním a je to opravdu výborný telefon. Má operační systém Windows Mobile a je pro něj několik aplikací. Nevím, jestli pořád trvá ta akce, ale Nokie mají nadoživotí GPS navigaci zdarma. Nokia mají taky výborný foťáky...

Doporučuju nekupovat telefon s Androidem, dřív nebo později se z něj stane něco jako počítačový WIndows - zaměřují se na něj hackeři a je to čím dál tím horší s tou bezpečností. Antivir na Androidu bohužel musí být samozřejmostí. Nevýhodou je taky až přehnané propojení s googlem a kdo ví, co google odesílá za data (stačí jen google chrome co odesílá za citlivá data)...

Osobně bych moc nešel ani do htc, protože to je křupka, která opravdu mnoho nevydrží... Nevím, jestli by vydrželo 7 let, co Nokia 9500, která stále funguje...

Případně bych uvažoval o iPhone, ale tam je zas cena dosti vysoká. A to, co nabízí, tak za Nokii zaplatíte míň.

hodnocení

0x

Zkus taky čerpat na mobilmanii.Tam se ke konkrétnímu MT dozvíš jistě více naž zde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]