Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
sháním nějaká levná sluchátka k iPadu, příp. iPodu jen tak do vlaku, občasně i na doma. Velkou výhodou by pro mě byla co nejlepší izolace od okolí, ale zase i velikost je pro mě dost důležitá - tudíž přichází v úvahu jedině špuntová, se kterými mám celkem dobré zkušenosti (doteď jsem si vystačil se sluchátkami přibalenými u mob. tel., případně u MP3 přehrávačů). Vím, že si moc nemůžu diktovat do této cenové relace a že tyto sluchátka nesnesou porovnání třeba s o 1 000 a více, ale jsem student, takže prosím žádné rady, abych si připlatil, třeba na Porta Pro. Díky
Požadavky (berte je s nadhledem prosím):
- slušná izolace od okolí, velikost (upřednostňuji "špunty"), slušné basy a hlasitost... výhodou by byl i lepší komfort, ale to asi nemohu požadovat v této kategorii
Vynikající sluchátka - výborné basy , dobrá izolace od okolního hluku, vynikající životnost přívodního kabelu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.