Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,
mám problém, do telefonu se mi dostal trojský kůň, není to ten SMS Boxer, nebo spíše neokrádá mě o peníze, ale když chci z telefonu dát fotky na počítač, tak mi to AntiVirus zablokuje a nepustí mě to dál.. Zkoušela jsem si z Android Marketu stahovat AVG ale nic to nehlásí, nic to nenašlo, i když jsem dala test, tak se nic neděje. Na internetu jsem našla jenom formátování paměťové karty, ale já jí mám zabudovanou v telefonu a přiručku mám starou, protože mám pravidelnou aktualizaci... takže vůbec nevím jak to mám udělat... mám Samsung Nexus S. Myslíte, že by pomohl Hard Reset? I přes to, že ztratím všechna data v telefonu? Asi ne, protože fotky mi při posledním Hard Resetu zůstaly, ten vir je i v těch fotkách, takže by to asi ničemu nepomohlo...
Předem strašně moc děkuju za všechny odpovědi, jsem z toho dost zoufalá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.