Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s trojským koněm v telefonu?

Od: lili65* odpovědí: 2 změna:

Ahoj lidi,

mám problém, do telefonu se mi dostal trojský kůň, není to ten SMS Boxer, nebo spíše neokrádá mě o peníze, ale když chci z telefonu dát fotky na počítač, tak mi to AntiVirus zablokuje a nepustí mě to dál.. Zkoušela jsem si z Android Marketu stahovat AVG ale nic to nehlásí, nic to nenašlo, i když jsem dala test, tak se nic neděje. Na internetu jsem našla jenom formátování paměťové karty, ale já jí mám zabudovanou v telefonu a přiručku mám starou, protože mám pravidelnou aktualizaci... takže vůbec nevím jak to mám udělat... mám Samsung Nexus S. Myslíte, že by pomohl Hard Reset? I přes to, že ztratím všechna data v telefonu? Asi ne, protože fotky mi při posledním Hard Resetu zůstaly, ten vir je i v těch fotkách, takže by to asi ničemu nepomohlo...

Předem strašně moc děkuju za všechny odpovědi, jsem z toho dost zoufalá...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Připojit telefon k počítači a PC verzí antiviru proskenovat paměť mobilu jsi zkusila?

hodnocení

0x

pokud vir "pracuje" na PC, tak musíte projet mobil antivirem určeným pro PC. Zkuste např. ESET Online Scanner. Když ho spustíte přes internet explorer, ani ho nemusíte instalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]