Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobile Tracker 1.0 a mobil Samsung C3350

Od: fidonet* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, hledám co bych koupil manželce k 15 výročí a protože si stěžuje na svůj mobil co má zdarma od T-mobile, že je v něm špatně slyšet tak jsem zauvažoval o novem mobilním telefonu. Vyloženě nechce nic jiné než klasiku, tedy ani vysuvný, ani vajíčko, ani dotykáč, tak jsem jeden našel a má tam poznámku "Mobile Tracker 1.0"

Zajíma mě co to je. To je nějaký nainstalovyný software? Jaký.

Popřípadě co mi o tom telefonu můžete říct, už jen třeba z infa co má prodejce na netu.

Děkuji za vaše postřehy

Zde je odkaz na zmíněný mobil

Doporučíte / nedoporučíte?

doplněno 17.04.12 10:30:

nevím zda odkaz zmizel sám nebo ho někdo smazal, takže aby mohlo byt jasné o čem píšu, zde je odkaz

alfacomp.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

androidforum.cz/... - co je Mobile Tracker

mobilni-telefony.heureka./... - recenze na Heurece

gsmarena.com/... - dole jsou zkuš. uživatelů (EN)

doplněno 16.04.12 16:13:

NEDOPORUČUJI (leda zdarmo, a to bych ho stejně prodal a koupil si jinej)

fidonet*
hodnocení

Dobře děkuji, body ještě připojím, jen bych ještě rád věděl PROC nedoporučujete a jaký jiny SAMSUNG doporučujete a proc. ( klasika, nevysunovaci, nevyklopny, tlacitkovy)

Děkuji

dedkoid*

V recenzichích se píše že nemá GPS, z toho důvodu je vám mobile tracker k ničemů. Nevím jak by to jinak fungovalo.

- špatný foťák

- nemá blesk

Musí to být Samsung? Pokud klasiku tak já bych si koupil tento: mobilni-telefony.heureka./...

nevýhoda: FastPort (konektor pro připojení do PC), drahá navigace

Porovnání:

gsmarena.com/...

Stanovte si kolik do toho chcete dát, co vaše žena požaduje a máte vyhráno (vybráno).

fidonet*
hodnocení

manželka tvrdí, že foták na mobilu nepotřebuje, že na focení ma foták. Co ostatní funkce? Jde o to aby byl hlasity ( puvodní je moc špatně slyšet), aby měl dobré intuitivní ovládání ...

dedkoid*

Hlasitý při čem: hovoru, zvonění, handsfree? Jak jsem psal: finance vs. co má tel. umět.

fidonet*
hodnocení

Hlasitý při hovoru vo sluchátka. prostě aby byl slyšet volající. Můj telefon je tak hlasitý ( da se stlumit ), že když manželka jede v autobuse a ten zvoní na zastavce tak já ohluchnu. Naopak ona mně skoro neslyší( ale neslyší ani ostatní ).

finance vs. to co ma umět .. co tím myslíte. Zkuste to popsat. Já nemam mobil dle mody, ale dle toho zda ještě funguje, tedy třeba 5-10 let. Tedy nedokáži pobrat co by měl za ty peníze umět. Můj starý za 4500 měl jen dva řádky a uměl telefonovat. To tenhle za 2100 umí taky. Ale je mi jasné, že v dnešní době kdy jdou ceny dolu tak by měl umět i něco navíc.

Ne že bych byl takový buran co se neorietuje, ale mobily mě prostě nezajímají. Elektroniku i PC mám v merku, ale nejsem mobilmaniak, jako kolega co denně pošle až 300 SMS a nebo jiný co mění mobily každých 14 dní podle toho co je v módě.

Já mam dotykáč a jsem spokojený. dělám na něm hodně věcí, ale manželce stačí, jak sama říka klasika na telefonování. Zas ji nechci koupit nejlevnější Samsung za 300, ale at něco umi a at nějak vypadá.

Proč Samsung? Protože každý vůl co vyrabí mobily ma svou nabíječku, tak at máme doma jeden typ pro všechny. Vyhodou je to, že jedna nabíječka leží doma, jedna na chatě a jedna v práci, takže se nemusíme strachovat když nahodou "chcípne"

Předem děkuji za nějaké návrhy jaky Samsung a hlavně proč. Dík. Neboj Body dodám ...

fidonet*
hodnocení

Nikdo žádné osobní zkušenosti? Rady nebo varování?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]