Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych nový mobilní telefon s dotykovým displejem, tak abych se vlezla do 8 tisíc. Ale nechci už Nokii. Dívala jsem se na Samsung galaxy ace a HTC a stížnosti jsou hlavně na nízkou výdrž baterie. Poslouchám hlavně hudbu, volám. Máte nějaká doporučení? Líbil se mi i Blackberry, ale myslim, že pro mě je tento telefon nevhodný.
Zkusil bych se poohlédnout po nějaké Lumii - dobrá výdrž, spousta funkcí, do 8 000 se vejdete. Vím, že nechcete Nokii, ale Nokia je záruka kvality. Samsung Vám moc dlouho nevydrží, HTC - to si rovnou můžete koupit SciPhone či podobné nekvalitní činy...
No měla jsem právě Nokii 5800Xpress Music a strašný šunt odešel mi displej, seká se. Nemožné s ním téměř cokoliv dělat. Pokud Nokii. Máte nějaký typ?
No nevím proč by měl Samsung být šmejd viz Bena-dlouho nevydrží,mám galaxy w a jsem spokojen.Pokud chcete dotykáč hlavně na hudbu tak se mrkněte na
Má 1 gigovej procesor,neseká se a stojí 4 litry,ten by Vám měl stačit.Pokud budete kupovat jiný tak doporučuji Samsung s procesorem alespon 1,2 giga ale čím více tím lépe.Co se týče výdrže baterie jsou na tom všechny dotykáče stejně-2 dny výdrž,pokud jste hráči ,máte zap. internet aj aplikace tak výdrž je ještě menší.
Nokii urcitě nekupujte,nokia míří do propadliště dějin podobně jako Kodak,Kupte htc ,nebudete litovat.
Nokia do propadliste dejin? Ale to snad ne Ta kvalita je tam porad spickova. Narozdil od plastovych SE Xperiii
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.