Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který mobilní telefon?

Od: mati* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěla bych nový mobilní telefon s dotykovým displejem, tak abych se vlezla do 8 tisíc. Ale nechci už Nokii. Dívala jsem se na Samsung galaxy ace a HTC a stížnosti jsou hlavně na nízkou výdrž baterie. Poslouchám hlavně hudbu, volám. Máte nějaká doporučení? Líbil se mi i Blackberry, ale myslim, že pro mě je tento telefon nevhodný.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

linda77
hodnocení

0x

Já mám doma Samsung Galaxy Ace a nemůžu si na něj stěžovat ...mě osobně tedy vyhovuje akorát mi trochu vadí ta výdrž baterie ,ale ta je podle toho jak s ním pracujete! :)

bena*
hodnocení

0x

Zkusil bych se poohlédnout po nějaké Lumii - dobrá výdrž, spousta funkcí, do 8 000 se vejdete. Vím, že nechcete Nokii, ale Nokia je záruka kvality. Samsung Vám moc dlouho nevydrží, HTC - to si rovnou můžete koupit SciPhone či podobné nekvalitní činy...

mati*
hodnocení

No měla jsem právě Nokii 5800Xpress Music a strašný šunt odešel mi displej, seká se. Nemožné s ním téměř cokoliv dělat. Pokud Nokii. Máte nějaký typ?

bena*

Myslím, že by se Vám mohla líbit Nokia Lumia 710. No ty Xpress music nebyly úplně nejlepší, to uznávám.

hodnocení

0x

No nevím proč by měl Samsung být šmejd viz Bena-dlouho nevydrží,mám galaxy w a jsem spokojen.Pokud chcete dotykáč hlavně na hudbu tak se mrkněte na

Sony Ericsson WT19i Live with Walkman

Má 1 gigovej procesor,neseká se a stojí 4 litry,ten by Vám měl stačit.Pokud budete kupovat jiný tak doporučuji Samsung s procesorem alespon 1,2 giga ale čím více tím lépe.Co se týče výdrže baterie jsou na tom všechny dotykáče stejně-2 dny výdrž,pokud jste hráči ,máte zap. internet aj aplikace tak výdrž je ještě menší.

hodnocení

0x

Nokii urcitě nekupujte,nokia míří do propadliště dějin podobně jako Kodak,Kupte htc ,nebudete litovat.

majsterjoe*

Nokia do propadliste dejin? Ale to snad ne *smich* Ta kvalita je tam porad spickova. Narozdil od plastovych SE Xperiii

kvalita ano,ale špatný OS,android světu vládne*ua*

mati*
hodnocení

Souhlasím, měla jsem už třetí nokii za sebou a tragédie. Jde to s ní z kopce. Zkusím HTC Desire HD. Snad se nezklamu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]