Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení kondenzatoru

Od: davidek* odpovědí: 7 změna:

mám zapojení kondíku na vysavač nevím jestli je správný poradte

doplněno 13.04.12 18:41:

doplnění k otazce vysavač bez kondenzatoru!

Zapojení kondenzatoru

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč ho tam chcete přidat? Jinak jestli chápu to schéma dobře tak kondenzátor je paralelně s motorem a to je správně.

davidek*
hodnocení

no mě ve vysavači chybí a chcu odrušit jiskření uhlíků

hodnocení

0x

Pokud je ten kondenzátor kovový, jako že asi je tak jeho obal by měl být připojen na kovové těleso motoru.

Jinak něco více zde:

radio.feec.vutbr.cz/...

davidek*
hodnocení

ano ale existují i plastové kondíky a ty mají vývod navíc který se připjí na motor zde nákres

doplněno 14.04.12 07:13:

je to to samé jako první schéma

Zapojení kondenzatoru #2

Jasně, u toho plastového člověku přebývá drát tak jej nezapomene zapojit u toho kovového by se na to mohlo zapomenout ;)

doplněno 23.04.12 15:07:

Kovový nemívá ten ukostřovací drát, tak se může lehce zapomenout, že ukostření se provede uchycením toho kovového těla vodivě na těleso motoru, kdyby se chytil izolovaně, nebo někam na plast, tak by moc neodrušoval.

davidek*
hodnocení

lehce sem váší odpovět nepochopil

praivo*

To nemůžeš pokračovat v původním vlákně? Napsal jsem ti tam, jak ten kondenzátor zapojit, i jaký máš použít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]