Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dual sim

Od: starena* odpovědí: 3 změna:

Jak se simky přepínají-musím jednu vyndat a druhou vložit nebo mají mobily nějaký přepínač? A když mi bude někdo volat, tak se mi dovolá jen ten, čí simku budu mít zapnutou? Uvažuji, že na každé simce budu mít jiného operátora. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Dual SIM telefony fungují tak, že ´na příjmu´ jsou obě SIM, jen pokud voláš ty, vybíráš si ze kterého čísla (SIM). Jestli bude každá SIM jiného operátora a nebo obě téhož (např. s jinými tarify) je přitom jedno.

hop®
hodnocení

0x

Dual SIM znamená, že můžete mít obě SIM karty v telefonu zároveň.Zbytek záleží na chytrosti telefonu. Většinou je vidět, na kterou SIM Vám někdo volá a sama si můžete zvolit, z které SIM budete volat Vy...

Samozřejmě každá SIM může být od jiného operátora.

ladaadal*
hodnocení

0x

Přesně jak píší ostatní. Dřív byly chytřejší a hloupější telefony. Obě simky přijímaly, ale jen jedna vysílala a tak podobně. Teď už snad všechny mají funkci, že jsou obě plně aktivní a ty si jen vybíráš, kterou chceš použít. Mám to tak už několik let. Při dvou simkách je to nejideálnější řešení, než pořád tahat dva telefony.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]