Nejste přihlášen/a.
Jak se simky přepínají-musím jednu vyndat a druhou vložit nebo mají mobily nějaký přepínač? A když mi bude někdo volat, tak se mi dovolá jen ten, čí simku budu mít zapnutou? Uvažuji, že na každé simce budu mít jiného operátora. Děkuji.
Dual SIM znamená, že můžete mít obě SIM karty v telefonu zároveň.Zbytek záleží na chytrosti telefonu. Většinou je vidět, na kterou SIM Vám někdo volá a sama si můžete zvolit, z které SIM budete volat Vy...
Samozřejmě každá SIM může být od jiného operátora.
Přesně jak píší ostatní. Dřív byly chytřejší a hloupější telefony. Obě simky přijímaly, ale jen jedna vysílala a tak podobně. Teď už snad všechny mají funkci, že jsou obě plně aktivní a ty si jen vybíráš, kterou chceš použít. Mám to tak už několik let. Při dvou simkách je to nejideálnější řešení, než pořád tahat dva telefony.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.