Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poupravit skype?

Od: alexis* odpovědí: 4 změna:

Mám na volání po skypu sluchátka s mikrofonem, ale mám jednoho kamaráda, s kterým potřebuji občas po skypu pokecat, ale já ho slyším i vidím, ale on mě jen vidí, ale neslyší. Pokud volám s někym jiným tak mě všichni slyší bez problému. Jak je to možné? Zvuk zapnutý má. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Nemá náhodou ztlumený softwarový syntetizátor? Může se kouknout dole u hodin kliknutím na ikonku repráku. Je také možné, že ve Skypu má špatně nastavený zvukový zařízení reproduktoru.

hop®
hodnocení

0x

Podobný problém jsem řešil na NB, v mém případě byl málo citlivý interní mikrofon, vyřešil jsem to koupením externích sluchátek s mikrofonem za pár kaček...

gredy*

Když píše, že jí všichni ostatní slyší bez problémů, tak to asi nebude mikrofonem *bzum*. Chybu hledejte u kolegy, "závada není na vašem přijímači" :)

hop®

Aha, přečetl jsem dotaz moc rychle... *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]