Nejste přihlášen/a.
prosím o radu, kamery mini DV nemají kabel, který by umožňoval převod kazetek do formátu dvd bez specielního vstupu. ten ovšem mají jen staré počítače. a ten nemám. kde jak za kolik se dají převést netušíte prosím? díky
To není otázka stáří počítače, ale jeho vybavení. Potřebujete desku FireWire (označované jako i.Link nebo IEEE 1394). Ta nebývá v PC běžná, musí se doplnit. Ovšem pokud máte NB, bude to asi problém.
U notebooků bývá FireWire běžnější než u stolních PC a pokud jej nemá tak jsou redukce do PCMCIA nebo EXPRESSCARD slotu za pár bankovek...
já vám věřím ,ale nemám nejmenší představu jak co kde si mám koupit a jak to dostat do nb (( už jsem volala jednomu ajťákovi a sundal mně, že se jedná o pí...nu a to si udělá každej, na to nepotřebuju jeho. takže odpověď skvělá, ale pro laika tak nějak na nic
ani nevím kde si co koupit. a jak se to jemnuje abych nekoupila něco zbytečně
Jak staré PC? :D Tento vstup (FireWire) nebyl nikdy běžný ani u starých PC a byl vyvynut současně s USB a pro svojí velkou rychlost přenosu se používal a používá u videokamer pro přenos videa v digitální podobě, ale na rozdíl od USB se tolik nerozšířil...
Fire Wire pro PC:
pro notebook:
nenapsal jste zdali je to stolní PC nebo notebook?
Pro montáž do PC je třeba mit nějaké minimální zkušenosti, do notebooku je nutno vědět zdali má slot a jaký a jenom vsunout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.