Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jak je to s HBO? Jak to naladit, nebo rychle předplatit, abych mohla sledovat přes online na počítači? Chci sledovat Hořící Keř, ale vůbec se v těch jejich webovkách nevyznám. Prosím o radu.
HBO je u nás šířeno několika způsoby - kabelovka, satelit, internet.
Vás zajímá ta poslední možnost... tuto službu u nás nabízí O2. Pro Vás by to znamenalo změnit poskytovatele internetu (pokud ho nemáte od O2) a sjednat si tuto službu. Navíc i instalaci připojení tohoto operátora (pokud jste v domě dříve neměli pevnou linku). Navíc mám obavu, že možnost této služby je omezena dle vzdálenosti od ústředny (kvůli datové propustnosti) - alespoň kdysi se rychlost připojení odvíjela od vzdálenosti koncového bodu od ústředny.
Takže kontaktujte operátora O2 a zjistěte si podmínky a cenu připojení. Např. internet na doma + O2 dig. televize stojí 650,- za měsíc.
Což asi dneska, kdy je první díl této třídílné minisérie, nepůjde. Kdybyste měla satelit nebo kabelovku, tak je to pro dnešek vyřešené. HBO pojede dneska od 19 h. nekódovaně.
doplněno 27.01.13 18:23:doplněno 29.01.13 00:55:První díl zdarma přímo na webu HBO
Já od nich mám pevný internet, ale jim se nechci "upisovat" k něčemu dalšímu... Myslíte, že mi to k něčemu je? Že od nich mám net? Televizi nechci... Zkusim tam zavolat , díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.