Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba u mp3 extreme

Od: santana* odpovědí: 4 změna:
mám mp3 extreme a natahal sem si do toho nějaký písničky ale asi po měsíci sem si do ní chtěl dát nějaký nový ale ta mp3 to ani nezaregistrovala...tak sem všechny písničky smazal a podíval se do mp3 kolik to má ještě volnýho místa a ono to psalo že jen 500MB z 2000MB ale přitom na tom nebyla žádná písnička! poraďte co s tim! pls dikec

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Všechno co tam ještě máš si někam zazálohuj a proveď formát zařízení.
nejlepe format primo v menu prehravace, pokud to neumi tak po pripojeni k PC klasicky format z PC.

acemcintosh*
hodnocení

0x
Úplně nejlépe bys ale udělal, kdyby sis koupil nějaký úplně jiný MP3 přehrávač, protože Xtreme je levný šmejd a problémy s ním jsou na denním pořádku...

boann*
hodnocení

0x
Já mám sama Extreme doma a zas tak hrozné to není :)
Jediný problém jsem měla asi dvakrát (mám ji něco přes rok), že se mi samy od sebe mazaly písničky nebo se sekaly. Protože mám vše v počítači uložené, tak jsem to přeformátovala, vše tam natahala znovu a bylo to ok :)
Sice se teď poohlížím po nové, ale Extreme můžu doporučit. Je sice jen pro nenáročné uživatele, ale třeba pro menší děti značka ideál.
Problémy se dají řešit :) A když tak, od čeho je tu záruka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]