Nejste přihlášen/a.
mám mp3 extreme a natahal sem si do toho nějaký písničky ale asi po měsíci sem si do ní chtěl dát nějaký nový ale ta mp3 to ani nezaregistrovala...tak sem všechny písničky smazal a podíval se do mp3 kolik to má ještě volnýho místa a ono to psalo že jen 500MB z 2000MB ale přitom na tom nebyla žádná písnička! poraďte co s tim! pls dikec
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
boann*
0x
Já mám sama Extreme doma a zas tak hrozné to není ![:) :)]()
Jediný problém jsem měla asi dvakrát (mám ji něco přes rok), že se mi samy od sebe mazaly písničky nebo se sekaly. Protože mám vše v počítači uložené, tak jsem to přeformátovala, vše tam natahala znovu a bylo to ok![:) :)]()
Sice se teď poohlížím po nové, ale Extreme můžu doporučit. Je sice jen pro nenáročné uživatele, ale třeba pro menší děti značka ideál.
Problémy se dají řešit
A když tak, od čeho je tu záruka?
Jediný problém jsem měla asi dvakrát (mám ji něco přes rok), že se mi samy od sebe mazaly písničky nebo se sekaly. Protože mám vše v počítači uložené, tak jsem to přeformátovala, vše tam natahala znovu a bylo to ok
Sice se teď poohlížím po nové, ale Extreme můžu doporučit. Je sice jen pro nenáročné uživatele, ale třeba pro menší děti značka ideál.
Problémy se dají řešit
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]