mám mp3 extreme a natahal sem si do toho nějaký písničky ale asi po měsíci sem si do ní chtěl dát nějaký nový ale ta mp3 to ani nezaregistrovala...tak sem všechny písničky smazal a podíval se do mp3 kolik to má ještě volnýho místa a ono to psalo že jen 500MB z 2000MB ale přitom na tom nebyla žádná písnička! poraďte co s tim! pls dikec
Úplně nejlépe bys ale udělal, kdyby sis koupil nějaký úplně jiný MP3 přehrávač, protože Xtreme je levný šmejd a problémy s ním jsou na denním pořádku...
Já mám sama Extreme doma a zas tak hrozné to není Jediný problém jsem měla asi dvakrát (mám ji něco přes rok), že se mi samy od sebe mazaly písničky nebo se sekaly. Protože mám vše v počítači uložené, tak jsem to přeformátovala, vše tam natahala znovu a bylo to ok Sice se teď poohlížím po nové, ale Extreme můžu doporučit. Je sice jen pro nenáročné uživatele, ale třeba pro menší děti značka ideál. Problémy se dají řešit A když tak, od čeho je tu záruka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.