Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace a prekladac v mobilu

Od: tofi* odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

mam asi hloupy dotaz, ale chtela jsem se zeptat, pokud ma telefon (Samsung GT-S5570) aplikaci navigace a prekladac - potrebuji v tomu byt pripojena na internet nebo je to offline funkce.

Docela se mi tato funkce libi, ale v telefonu nemam aktivovany internet a ani ho aktivovat nechci, tak bych chtela vedet, jak to je.

No aj este jeden dotaz - pokud tam mam treba Internet (a mam twist a nemam aktivovany internet) a nahodou na nej kliknu - tak predpokladam ,ze nepujde. Jde mi o to, aby pak nezjistila, ze mi za nej bylo neco uctovano :)

Dekuji

Tofi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Překladač samozřejmě internet potřebuje,nevigace ne-ale jak která,pokud budeš chtít komunikovat,sdílet apod tak potř. net.Nevím co za navigaci máš ,ale jinak je třeba mít zapnutou jen gps.Stahni si z android marketu něj.překladač či slovník offline.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]