Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
vím, že se tu něco podobného řešilo, ale přece jen se raději ujistím (snad to nebude vadit). Mámmonitors TV (v 1.patře), který je připojen k PC. Samozřejmě, když je PC zapnutý, tak nejde multiplex ČT a ten kde je Nova HD, Smíchov, Fanda atd. Včera jsme ale museli koupit novou televizi (je v přízemí), která má už DVB-T a když je PC zapnutý, tak taky nejedou ty multiplexy, které jsem už zmiňoval. Dříve když jsme měli zvlášť TV a sep-top-box, tak vše jelo. Monitor i TV mají svou vlastní vlastní anténu. Dá se to nějak vyřešit?
Tak tohle jsem ještě neslyšel ani neviděl a to mám na jednom kabelu 3 TV a až 3 PC. V první řadě bych se podíval na sílu signálu, který dává anténa a pak se zamyslel nad anténním rozvodem.
Tak jsem zjistil, že to PC na to mít vliv asi nebude. Teď už mlutiplex ČT nejede vůbec. Zřejmě bude chyba v kabeláži. Kabel od antény má asi 2m a je přepojený do dalšího cca 10m dlouhého kabelu, který vede do nové televize. Pomohlo by dát mězi toto přepojení např. předzesilovač? Jinak jsem zjistil že signál na televizi u multiplexu ČT je 100% a kvalita skáče mezi 0-10%.
doplněno 01.02.13 12:38:ČT a multiplex 4 nejedou i když je PC vypnutý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.