Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr dvd rekorderu s hdd

Od: kubinec® odpovědí: 5 změna:

Prosím vás, poradte, nebo dejte mi tip na dvd rekorder s hdd.

Absolutně nemám ponětí na co se zaměřit.

Cena okolo 7000,-kč +/-

máte někdo zkušenosti s těmito spotřebiči,tak prosím poradte

Preferoval bych značku Samsung, ale prostě nevím.(když už mám LED a kameru od samnsungu tak bych byl věrný této značce, ale není podmínkou :))

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Tady je problém s dálkovým ovladačem a možnou kompatibilitou s jinou značkou. Jasně vítězí LG RHT 497 H. U nás je to výrobek roku 2011 a v žebříčku německých testů je na třetím místě s 89. body ze sta = sehr gut. První Samsung je až na desátém místě s 66. body. Pročtěte recenze a když budete na vážkách, hoďte si prostě korunou. :)
hodnocení

a co říkáte na panasonici? tam se platí asi moc jen za značku,že?

raadek*
Panasonic DMR-BS789 je v německém žebříčku na prvním místě s 99 body a další jeho typy úspěšně obsazují další horní místa. A teď babo raď! :)
hodnocení

zatím u mne vede tento - mall.cz/...

stirecek*

Být na tvém místě volil bych něco takového eltasat.cz/...

najdeš tam navíc mnoho funkcí i do budoucna, k dispozici je připojení na síť, satelitní tuner - pak by stačilo dokoupit parabolu s kartou. Mimo jiné má full rozlišení, podporu 3D a spoustu dalších věcí. Můžeš koupit dražší s 500giga diskem nebo i bez disku levnější, pokud máš externí disk doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]