Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1 Set top box na 2TV

Od: sromik* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,PROSIM VÁS, nevěděla bi nějaká chytrá havička,jaký Stb jakou(značku,typ;)) koupit v cenové relaci do 2000,-kč aby šlo na jeden Stb dvě obyč malé TV co mám v kuchyni a vložnici.Chtěl bych,abych přepinal TV a ne StB jestli mi lozumíte*hi*.Je něco takoveho na trhu?A pokud ne,je možnost nejakej koupit(značku,typ;)) a chytře zapojit na 2TV.Pokut ano,mohl by mi někdo poradit,co k tomu stb jestě dokoupit a jak to chytrě zapojit.Mockrát děkuji a Prědem Vám děkuji za chytre odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Budete potřebovat STb který má dva tunery. To už možná ale lepší koupit rovnou dva.

zajimalo by me, pokud ma set top box 2 tunery, jak funguje prepinani. Predpokladam, ze STB mam v obyvaku, ale prepinat chci z loznice. Infra tedy urcite nehrozi...

Podle me verze s 2 tunery vyjde mnohem draz nez 2 obycejne STB, protoze tuhle specialitku moc lidi nekupuje a urcite to bude zalezitost drazsich vyrobnich rad :)

hodnocení

1x

jeste malickost: pokud nema TV digitalni prijimac, tak budete vzdycky prepinat STB :D

No protože má: "dvě obyč malé TV" tak je to jisté, že to bude přepínat na STB vždy.

hodnocení

1x
Nekde na digizone.cz/... nebo digitalnitelevize.cz/... se dalo neco vybrat. Bylo tam i dost hodnoceni.

sromik*
hodnocení

Tak děkuji zaradu koumaci*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]