Dobrý den,PROSIM VÁS, nevěděla bi nějaká chytrá havička,jaký Stb jakou(značku,typ) koupit v cenové relaci do 2000,-kč aby šlo na jeden Stb dvě obyč malé TV co mám v kuchyni a vložnici.Chtěl bych,abych přepinal TV a ne StB jestli mi lozumíte.Je něco takoveho na trhu?A pokud ne,je možnost nejakej koupit(značku,typ) a chytře zapojit na 2TV.Pokut ano,mohl by mi někdo poradit,co k tomu stb jestě dokoupit a jak to chytrě zapojit.Mockrát děkuji a Prědem Vám děkuji za chytre odpovědi
zajimalo by me, pokud ma set top box 2 tunery, jak funguje prepinani. Predpokladam, ze STB mam v obyvaku, ale prepinat chci z loznice. Infra tedy urcite nehrozi...
Podle me verze s 2 tunery vyjde mnohem draz nez 2 obycejne STB, protoze tuhle specialitku moc lidi nekupuje a urcite to bude zalezitost drazsich vyrobnich rad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.