Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jaký rozdíl je mezi modulem Skylink Neotion Irdeto Cl+ a modulem SMIT Irdeto Cl+.?
Podle mne je rozdíl pouze v tom, že jeden modul prošel certifikací firmy Skylink a proto je název firmy součástí názvu modulu.
Jinak jsou oba výrobeny firmou Irdeto, takže jsou to stejné moduly.
Modul s certifikací Skylink může být například upraven konkrétně pro karty, které používá Skylink. Toto je pouze moje domněnka.
Podle specifikací ze stránek Skylinku je rozdíl v tom, že Neotion podporuje jen karty Irdeto, kdežto SMIT podporuje jak Irdeto, tak hybrydní ICE (Irdeto & Cryptoworks)
ALE na jiných stránkách je že ICE podporují obě, ale že ve Smit pojedou i karty CSlinku
A podle dalších stránek jsou ty moduly shodné, (irdeto i ICE, Skylink i CSlink) jen ten Neotion je novější verze.
Tak a teď někoho kdo to rozsekne
A Neotion dováží přímo Skylink.
V podstatě jsou odpovědi pravdivé, bohužel ne všichni výrobci přijímačů dodržují striktně specifikaci pro moduly, Takže doporučuji nějakou diskusi, kde se řeší váš konkrétní případ, který z modulů lépe vyhovuje pro váš přijímač. Nestačí jen ujištění, že modul funguje - dekoduje, nebo jen krátké vyzkoušení, důležité jsou další jeho funkce, například, zda bezproblémově propouští na kartu oprávnění atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.