Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat, chci si pořídit moderní LCD monitor. Když se kouknu do jakékoliv nabídky monitorů, tak je tam dost velký rozpětí ceny. Zeptám se jednoduše, je vyšší cena tedy nižší odezva, méně barev, pomalejši obnovovaci frekvence a ja nevim co, zárukou toho, že to kazí mín oči? Nebo když nejsem náročnej a nehraju na tom hry tak mi stačí nakej nejlevnější? 18.5 uhlopříčka by mi stačila. Co myslíte?
Nebylo by vhodné přidat pár stovek a koupit monitor s LED podsvícením, o dva tři palce větší a s mnohem lepším rozlišením? Tohle rozlišení (plus minus ňákej pixel) mám na 15’’ notebooku.. jako samozřejmě to stačí, do doby, než si na pár dní připojíte televizi, zvyknete si na tu plochu a pak se musíte vracet zpět
Přečti si latrine.dgx.cz/... - sice jde o poněkud postarší text, leč neztratil nic na své platnosti... Sám bych to lépe nenapsal...
Taky hry nehraju, ale tohle bych dnes už bral jako nouzovku na občasné použití. Začínal jsem s CRT 15", potom 17" a LCD 17". Teď tu mám 22" a 19" jako druhý. Pokud jeden z nich odejde, tak nepůjdu rozhodně do ničeho menšího než 30". Je to nejen o tom, že se člověk namlsá a na lepší si velmi dobře zvyká, ale i o pohodlnosti práce. A sledovat TV nebo film na malém nebo velkém monitoru je prostě nesrovnatelné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.