Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztraceny mobil - jak ho najít?

Od: risanek2011* odpovědí: 10 změna:

když jsem ztlratil mobil co mám dělat abych ho našel

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Hledat.

Pokud vyzvání a víš kde jsi ho ztratil, tak zkoušet z jiného mobilu prozvánět a na místě ztráty zkusit poslouchat. Pokud jsi ho ztratil mezi lidmi, opět zkoušet volat, třeba je nálezce poctivý a za nějakou odměnu ho vrátí. POkud nevyzvání, asi se s ním můžeš rozloučit.

Pokud ho nenajdeš a máš od něj papíry, tak nechat zablokovat...

minimimi*
hodnocení

0x

Když jsem ztratila mobil já, prošla jsem veškerá místa, která jsem ten den navštívila, včetně MHD kterým jsem jela atd... Nakonec jsem ho teda našla, nějaká hodná paní ho našla v onom MHD a dala ho řidiči... Ale nečekala bych už asi zázraky...

S doklady na operátora (nwn jak ukreditů) ale u paušálů mohou za nějakou sumu dát new.SIM se ztraceným číslem (původní se tím znehodnotí), a dá se i bloknout mobil a potom je nálezci či zloději na nic a buďto jej odevzdá nebo jej,aby si nepřidal problém, zahodíí.

Řekl bych že je velmi malá šance dostat jej zpět.

hodnocení

0x

Pokud od něho máte papíry,nahlaste ztrátu na policii.Umí ho najít i kdyby si do něho někdo dal jinou simkartu.Jenom musí být zapnutý.

hop®

Pokud nahlásí ztrátu, policie se na to vykašle...

já nahlásila na policii krádež, dala jim veškerý doklady a podklady a stejně nic... :(

hodnocení

0x

Mindo,synovi ukradli mobil už třikrát a vždycky mu ho policajti našli.Naposledy to trvalo asi čtvrt roku,než si ho dal zloděj odblokovat a dal si do něj svoji simku a zapnul ho.Jak to udělal,mobil zaměřili a už pro něj jeli.Takže třeba to bude nějakou dobu trvat,ale jestli to byl drahý mobil,nad deset tisíc,najdou ti ho.

arwi, můj mobil nad 10.000 nebyl, i když v mých očích nebyl levný... po měsíci mi přišlo od policajtů, že případ odložili - to ve mě nezbudilo dojem, že by se tím jakkoli zabývali... už je to půl roku a nic... :(

buss

Každý je nějaký, dobrý dělník, doktor, policista pak opak..., MV kdysik mělo na webu možnost to nahlásit. Ale chytrý změní identiu pokud mu to stojí za to.

hodnocení

0x

v dnešní době je úplně minimální šance ho najít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]