Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eshop-rychle.cz - podezřele levný

Od: ewans odpovědí: 14 změna:

zdravím,znate někdo tenhle eshop: eshop-rychle.cz/... .Nakupoval jste někdo?Mají zde podezřele nízké ceny,např.PS3 za 4tis.Co vy nato? Ceny se mi opravdu nezdají,IČO jsem v rejstříku nenašel,tak mam obavy PS odsud objednat.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Delas jen reklamau nebo to myslis vazne? ICO existuje, ceny zbozi z vyprodeje. S tim PS, no nevim...

ewans
hodnocení

proc bych delal reklamu?ICO jsem nenasel,nevim kde si hledal.Pouze se nechci napalit,okolnosti jsou neduveryhodne: www stranky vytvorene na www.eshop-rychle.cz,velmi nizke ceny,neni moznost os.odberu,platba predem,tak se ptam jestli jste tam nekdo nenakupoval.Hodnoceni eshopu jsem nenasel.

ewans
hodnocení

ICO jsem na eshopu nasel taky,ale myslel jsem zivnostensky rejstrik

Tak proč píšete ,,ICO jsem nenasel,nevim kde si hledal"?.?.?*zed*

hop®

Řekl bych že tazatel hledal v živnostenském rejstříku a organizaci s tímto IČ tam nenalezl. *bzum*

ewans
hodnocení

staci pozorne cist.psal jsem to hned v prvnim prispevku posledni veta...*zed*

majsterjoe*

A ja jsem ho v zivnostenskem rejstriku samozrejmne nasel.;)

stirecek*
hodnocení

0x

milion obchodů a ty chceš zrovna tenhle*smich*

ewans
hodnocení

jo,ale ne s takovyma cenama.jestli vis kde sezenu novy PS3 za 4tis. sem s nim...

stirecek*

Tak si ho kup, pošli jim peníze předem a až ti nic nepřijde, nepiš o radu co dělat. Pro mě je takový obchod nezajímavý, když ani na stránky nenapíše žádné kontakty.

ewans
hodnocení

jestli si nepochopil na co se ptam,tak tady nepis chytry komentare.

stirecek*

Já jsem to pochopil moc dobře, jen ty jsi nepochopil nebo nechceš pochopit...

majsterjoe*

Zde naleznete kontakt a umístění naší kanceláře, nikoliv odběrového místa.

Zboží pouze zasílame nedistribujeme jej v naší kanceláři.

Hradec Králové, Praha

ičo: 74008994

Kontakty:

E-mail Nonstop:

Elektron.eshop@em/...

Tel. pouze Po-Pá od 9:00 hod do 12:00 hod.

+420 723 141 529

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]