Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám televizi starší OVP ( uvažuji o nové televizi ) , 100Hz digitální snímání, CTV 29WHD52, kde je úhlopříčka 70cm, formát obrazovky 16:9 a formát lze přepínat, funkce PIP ( obraz v obraze ), funkce POP ( obraz a obraz ), frkvenční syntéza, kabelový tuner + hyperband, EURO-AV konektory 2x.
K televizi mám napojen satelit přes Scart a do druhého Scartu mám napojen další satelit pro nahrávání jiného programu než na který se dívám. A protože se mi tyto funkce líbí a dost jej využívám, tak bych tyto základní funkce měl u nové televize LCD nebo LED. A dále české menu v EPG vysílání. Dobré by také bylo s S - IPS panelem pro dobrý kontras při extrémním úhlu, jas 500-600cd/m2, kontras 1500:1. Úhlopříčka by mohla být kolem 80cm. Prosím o případnou radu, jaká televize by toto v základě splňovala. Hlavně mi jde o ty 2x Scarty ...
Když je napsáno, že má nová televize 4x HDMI vstup, tak to znamená, že tam mohu připojit klasické moje Scarty?
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.