Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s tiskárnou?

Od: mati* odpovědí: 3 změna:

Nefunguje mi tiskárna: barvy jsou dopněné

bliká mi kontrolka: není papír, barva, přitom vše je doplněno

Mám tiskárnu Epson, která je samozřejmě nainstalovaná v mém notebooku,

Neukazuje mi to ani stav barvy, nechce tisknout,

Píše mi to: ať vložím papír, odstranim předměty z tiskárny, vypnu, zapnu... Vše jsem udělala. Nepomáhá.

Nějaké rady? :) Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký typ je to konkrétně? Pomohl by asi hard reset, ale když nevím typ nemůžu říct postup.

doplněno 27.01.13 18:32:

V tom případě se ještě musím optat na operační systém.

doplněno 28.01.13 21:05:

Návod na restart tiskárny jsem nenašel (asi neumím hledat), ale jak odebrat tu špatnou tiskárnu zde: windows.microsoft.com/...

mati*
hodnocení

Je to EPSON Stylus SX115, ještě jsem zapomněla podotknout, že dole na liště mám dvě ikony s tiskárnami: 1) právě epson stylus sx115 a 2)epson stylus sx110... jak vymazat? nebo se te neprave zbavit? dekuji :)

doplněno 27.01.13 19:19:

Windows 8

mkat*
hodnocení

0x

Ale ,ked piše : "ať vložím papír, odstranim předměty z tiskárny, vypnu, zapnu."tak bude problem v podavači.Trebna vyčistiť podavač,možno je tam nejaky utržok papiera.Alebo sa pokazil mikrospinač ktory spina pri vloženi papiera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]