Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia X3-02

Od: vojta1* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.V otázce od lopty jsem četl o nokii X3-02.Díval jsem se a zaujala mne.Nevíte o ní nněkdo něco?Nějáké praktické zkušenosti a je to dobra investice?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

2x

Je to úplně normální, obyčejná Nokia a co je zajímavé a dost dlouho mi trvalo, než jsem si zvyknul, je uspořádání kláves kdy nula není dole uprostřed... To byl mazec, to bylo překlepů. Je to o tom, že telefon má sice čtyři řady tlačítek ale nula je vpravo dole a to je masakr. Jinak celkem v pohodě, telefon je uzounký, displej alespoň mě reagoval celkem obstojně. Každopádně než telefon napůl(dotyk, klávesnice) raději bych si pořídil plnohodnotný dotykový telefon s pořádným displejem...

vojta1*
hodnocení

A je telefon v CZ jazyce?

jarahosek*

Samozřejmě jde o to, kde telefon koupíte ale u autorizovaných a prověřených prodejců ANO...

tuwok8
hodnocení

0x
Určitě bych se dnes na tuto zastaralou nokii neohlizel a koupil bych spíše moderní Android telefon viz android-telefony.Heureka./...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]