Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil?

Od: lopta odpovědí: 10 změna:

Ahoj.Neporadíte nekdo prosím nějáký dobrý telefon s klasickou klávesnicí(může být klasická klávesnice i dotikoví displey dohromad), wi-fi a 3,5mm jack.Pokud možno tak do 2 až 3000.Předem díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

mobilmania.cz/...

- výborná věc. Zaškrtnete parametry, na kterých vám skutečně záleží, a vyjede vám nabídka modelů. :)

hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti Nokia C5-03. Mám ho asi rok a maximální spokojenost.

mobilenet.cz/...

Na heureka.cz ho seženete za 2 699 Kč. mobilni-telefony.heureka./...

lopta
hodnocení

Děkuji za nabícku C5-03, ale jak jsem psal...klasickou klávesnici prosím

greenbull*
hodnocení

0x

lopta
hodnocení

děkuji, ale mám na mysli spíš něco jakoNokia X3-02 a psal jsem do 3000,- ;)

lindaf*

nokia Asha ovsem u ni chybi wifi

nn
hodnocení

0x

nekupovat htc nokia motorola

lopta
hodnocení

A co bys radil?O nokii jsem přemíšlel (x3-02), ale když nedoporučuješ tak co by mohlo splnóvat požadavky jak jsem psal navrchu v otázce?

sargo*

Stejně skončíš u Nokie, když tam chceš tu ďuru na sluchátka :-D Jinak je to totiž dost bída. Mám za zlé zejména Ericssonům z řady Walkman, že tam nemají žádnou pěknou variantu. Nokia C2-01 je za hubičku, ten tvůj X3-02 vypadá asi nejlíp, taky jsem nad ním uvažovala, nebo Asha 300... no, pořiď si ho, ten můj ještě bude chvíli dodýchávat, a dej vědět, jestli dobrý *smich*

lopta
hodnocení

Dík za radu...Pokud si ho koupím určitě se ozvu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]