Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenosná barevná hudba

Od: lukasmarekrs* odpovědí: 2 změna:

Udělal sem si barevnou hudbu na 230V. Potřebuji poradit nějake držaky, na žárvky. Rad bych si to na něco přidělal, aby to bylo přenosné..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Před mnoha lety jsem tenhle problém taky řešil. Koupil jsem v kuchyňských potřebách 3 pocínované formy na tzv. "srnčí hřbety". (byla to taková půkulatá korýtka). Do každé formy jsem zabudoval 2 objímky na miňonky. Formy jsem spojil do jednoho celku a bylo v podstatě hotovo (revizáka by asi omyli;)). Používal jsem žárovky o příkonu 40W (modrou 60 W), obarvené barvou do primalexu (nic jiného, co by vydrželo teplotu žárovek tenkrát nebylo). Celé se to dalo pověsit kamkoliv na zeď. Účel to plnilo na 110%. Původně to bylo myšleno jako rychlé provizorium na oslavu první dcery, ale vydrželo to hezkých pár let a mejdanů*smich*.

Je samozřejmě nutné dodržet aspoň základní ochranu před nebezpečným dotykem.

mkat*
hodnocení

0x

Urobiť si jednoduchu konštukciu a na nu pripevniť trebars toto: powerdance.cz/...

Tu si pozri ako možu vyzerať nejake stojany. djagentura.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]