Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung gt i5500 android

Od: samsung* odpovědí: 4 změna:

Prosim mam android 2.1 a u toho mi to pise update 1 tak jestli se to da nejak updatovat dekuji :D

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark156516
hodnocení

0x

musíte být i rychlé WIFI, jinak s tím vůbec nezačínejte :) pak stačí jen v nastavení telefonu zvolit kontrolu verze systému a update se zcela automaticky provede, trvá to asi 20 minut...

mark16516

druhá možnost je použití softwaru firmy samsung Kies ... a aktualizovat androida přes něj připojený kabelem micro usb k počítači. Pokud software KIES v počítači nemáte, najdete ho na oficiálních stránkách samsungu.

samsung*

Nainstaloval jsem do pocitac ten program Kies a mel asi 88Mb no a vsechno se nainstalovalo a pak byly i nejaky aktualizace no a pak se tam objevilo pripojte zarizeni no tak jsem ho pripojil ale nacitalo se to strasne dlouho a nic se nestalo.Proste problem je v tom ze se mi nenacte mobil v te aplikaci Kies dekuji.

samsung*

Jo a zapomnel jsem zminit ze v telefonu zadnou aktualizaci nemam a jestli jo tak nevim jak ji spustit ale pristup k wifi bych mel takze kdyby to slo nejak pres tu wifi dekuji. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]