Nejste přihlášen/a.
Prosim mam android 2.1 a u toho mi to pise update 1 tak jestli se to da nejak updatovat dekuji :D
musíte být i rychlé WIFI, jinak s tím vůbec nezačínejte pak stačí jen v nastavení telefonu zvolit kontrolu verze systému a update se zcela automaticky provede, trvá to asi 20 minut...
druhá možnost je použití softwaru firmy samsung Kies ... a aktualizovat androida přes něj připojený kabelem micro usb k počítači. Pokud software KIES v počítači nemáte, najdete ho na oficiálních stránkách samsungu.
Nainstaloval jsem do pocitac ten program Kies a mel asi 88Mb no a vsechno se nainstalovalo a pak byly i nejaky aktualizace no a pak se tam objevilo pripojte zarizeni no tak jsem ho pripojil ale nacitalo se to strasne dlouho a nic se nestalo.Proste problem je v tom ze se mi nenacte mobil v te aplikaci Kies dekuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.