Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém se psaním sms zpráv na tomto telefonu. Nenastane chvíle, kdy bych nenatropil spoustu chyb, jelikoz psani prsty na dotykovem displeji je dost nepresne, navic pro psani nelze vyuzit dotykovych hulek, což mě hodně překvapilo.
Dále mě zajímá wi-fi. Mám tarif bez internetu, jak je to s využitím funkce mluveného slova při psaní sms? Funguje to opravdu dobře, nicméně bez wi-fi se při tomto neobejdu. Vše co je spojeno s wi-fi je placenou službou? V tomto ohledu jsem obrovsky laik.
Děkuji za rady.
lze z marketu nainstalovat aplikaci Go keyboard,je to alternativní klávesnice s predikcí češtiny,hodně chyb oravi sama,dále máte kapacitní typ displeje,takže nelze použít standartní stylus,lze koupit speciální.wifi je místní připojení,např doma ze svého routeru,nebo třeba v městské knihovně,a je zadarmo.placené je připojení přímo přes operátora.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.