Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 3GS 16GB nejde zapnout

Od: toshibman* odpovědí: 6 změna:

dobrý den, mám iphone 3GS 16GB a nejde zapnout po zapnuti furt sviti jablicko,připojeni k pc nereaguje uz nevim co s tim,prosim poradte Děkuji

doplněno 22.03.12 18:18:

jeste doplnim ze sviti jablko a furt se restartuje

doplněno 22.03.12 18:25:

jeste jedno doplneni,to se z niceho nic vypnul žádný juilbrake ani nic takového,prostě z ničeho nic :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste vyjmout baterku na minutu a pak ji vložit zpět a mobil spustit. Selže-li pak zkuste tzv. hard reset, a to držením kláves Home a Power. IPhone by měl po chvíli zhasnout. Potéí ho zkuste zapnout. Selže-li, pak hold asi servis...

toshibman*
hodnocení

baterka byla venku skoro pul hodiny,vymena foto a krytu,hard reset se vubec nechyta,proste zamrznul,i kdyz pracuji v servisu tak si nevim rady :/

shlaighter*
hodnocení

0x

iTunes ho najdou? Pokud ano, zkusit restore bez obnovy ze zálohy.

doplněno 22.03.12 20:34:

Vypadlo mi v DFU režimu *hi*

toshibman*
hodnocení

nevidi vubec a do DFU se mi nepodarilo dostat :(

shlaighter*

Teď mě napadlo, že se pořád restartuje- není PB(Power Button) nahoře nějak zaseklé? :)

A do DFU že se to nepovedlo? Ten jít musí :)

toshibman*
hodnocení

tak uz jsem zjistil ze vypinac je rozbity a nespina :) proto nrfungoval dfu, zapinal se jen na nabiecku :D momentalnne jsem ho preinstaloval ale furt chce aktivovat a to se nejak nedari

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]