Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 4

Od: stazka odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat na mobily značky apple, nedavno jsem stratila svůj mobil a mamka mi říkala jestli bych nechtěla iphone 4 nebo 4S, ale mam obavy že ho upustím a ihned si ho rozbiju a bude po mobilu, prý pomahají silikonové obaly, také se bojím prasklinek. Má někdo tento telefon, jste s ním spokojeni, a jeho rozbitnost? (omlouvám se za chyby)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

shlaighter*
hodnocení

0x

iPhone neupouštět? :)

Silikonové obaly... Ty trošku pomůžou, ale stejně se většinou pobouchá...

A jak dopadne iPhone, když se upustí přibiližně z výšky hlavy(175 cm?)..

doplněno 21.03.12 19:48:

iPhone mám, zatím jsem rozbitnost nezkoušel :D Spokojený jsem, jediná vada je, že se dá bez fólie/obalu celkem snadno poškrábat zadní kryt :/

markus71*
hodnocení

0x

také mi spadl...první pád na betonou podlahu přežil, u druhého popraskala zadní strana. Výměna krytu 1850 Kč... a už jsem opatrnější. Iphone doporučuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]