Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení Tv-VRC- mikrosystém

Od: neznalek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

může mi někdo poradit jak propojit VRC Philips(2x scart), Tv philips(1x scart) a mikrosys. Yamaha e 810 s dvd (1x scart) tak, aby šlo současně sledovat tv, nebo nahrávat a poslouchat hudbu. Pokud přehrávám dvd, je obraz na všech kanálech a ne jen na AV. Při propojení tv a vrc není problém. Děkuji. františek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Toby by se v každém případě hodila televize s dvěma vstupy. Ty dva konektory SCART na VCR jsou oba výstupy?
neznalek*
Oba jsou označeny EXT.1 AV.1 a EXT.2 AV.2; dle zadní strany i návodu. Když scart zapojím do jednoho, teď nevím kterého, tak je vše v pořádku; ale pokud je na VRC přehodím, tak mám video signál na všech kanálech a ne jen na AV . Asi to je v pořádku; nicméně jsem to chtěl právě ověřit a video nepřehrává( včera to šlo). Tak mám další problém. Přesto děkuji. františek
neznalek*

Tak už hraje; vadný kabel scart. Tak na všech kanálech to je, když to zapojím dle návodu, do EXT.1 AV.1. Pokud propojím EXT.2 AV.2, tak to přehrává jen na AV. Díky za pomoc. františek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]