Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
našel sem ti odkaz hqvideo.cz/... ale osobní zkušenosti s nimi nemám.
Ceník tam je taky.
Jejda, to jsou docela pálky, já to dělám pro sebe zadarmo a pro kámoše za pivo! Teda, asi neodborně a bez jakýchkoli úprav na flashku...
hop
nejsou to pálky. Dělal jsem to pro několik lidí, řekl jsem si o tzv. přiměřenou částku a vycházelo to na 30 Kč za 1 hod mé práce. Lepší jít dělat pomocníka k zedníkovi. Stříhání nepovených částí, tvoření kapitol ...
doplněno 19.03.12 23:23:Opravuji - nepovedených částí
Jura: v tomto případě ano!
Ale pokud má člověk nějaké osobní archiválie na VHS a už nemá přehrávač, většinou mu stačí stáhnout kazetu do (třeba) mpegu, a buď si s tím pohraje sám, nebo to nechá tak jak to je a nepovedené scény přetáčí manuálně jako předtím na kazetě. Pokud vím, tak podobná videa stejně končí "v šuplíku", kdyby někdy někdo náhodou chtěl vidět...
Kazety VHS, jak je dostat na DVD. Syn si koupil nějaké kablíky, propojil přehrávač VHS s rekorderem DVD a vše, co bylo pěkné na VHS, nám přehrál na DVD. Je to jen archiv, ale člověka potěší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.