Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s VHS kazetou?

Od: krkovicka* odpovědí: 10 změna:
Zdravím přítomné.Prosím nevíte někdo kde v Praze mi pretahnou záznam z VHS kazety na dvd, paměťovou kartu, flashku apod.?Dělá se vůbec tahle služba?Vlastním original a byla bych nerada aby mi to neodborne udělali.Kolik být to stálo? Mockrát děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

prevedeme.cz/...

Našel jsem tohle ale bude jich víc.Ceník tam snad taky je...Ať se zadaří!:)

doplněno 19.03.12 20:38:

A jinde jsem našel cenu 1.89 za minutu...:)

krkovicka*
hodnocení

1.89 kč? Za minutu? Záznam byl drazsi a je dlouhý teda :) Děkuji.

b3art*
hodnocení

2x

Ahoj,

našel sem ti odkaz hqvideo.cz/... ale osobní zkušenosti s nimi nemám.

Ceník tam je taky.

krkovicka*
hodnocení

To je ono, díky.Nooo jde o moc soukromne video, nerada aby ho poškodily.Jen ho potřebuji namnozit a založit.

hop®
hodnocení

2x

Jejda, to jsou docela pálky, já to dělám pro sebe zadarmo a pro kámoše za pivo! *ee* Teda, asi neodborně a bez jakýchkoli úprav na flashku...

hop

nejsou to pálky. Dělal jsem to pro několik lidí, řekl jsem si o tzv. přiměřenou částku a vycházelo to na 30 Kč za 1 hod mé práce. Lepší jít dělat pomocníka k zedníkovi. Stříhání nepovených částí, tvoření kapitol ...

doplněno 19.03.12 23:23:

Opravuji - nepovedených částí

hop®

Jura: v tomto případě ano!

Ale pokud má člověk nějaké osobní archiválie na VHS a už nemá přehrávač, většinou mu stačí stáhnout kazetu do (třeba) mpegu, a buď si s tím pohraje sám, nebo to nechá tak jak to je a nepovedené scény přetáčí manuálně jako předtím na kazetě. Pokud vím, tak podobná videa stejně končí "v šuplíku", kdyby někdy někdo náhodou chtěl vidět...

krkovicka*
hodnocení

To máte pravdu, ale i tak se jednou někdo koukne.
doplněno 20.03.12 06:34: Ale aby nešel s VHS kazetou do muzea :)

hodnocení

0x

Kazety VHS, jak je dostat na DVD. Syn si koupil nějaké kablíky, propojil přehrávač VHS s rekorderem DVD a vše, co bylo pěkné na VHS, nám přehrál na DVD. Je to jen archiv, ale člověka potěší.

krkovicka*
hodnocení

Zajímavé je že video přehrávač vydrží 7 let (odzkouseno i u známých).Bohužel DVD recorder nevlastním a možná by to nějak i šlo, svépomocí, ale jsem antitalent a za ty nervy mi to nestojí.Díky Viky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]