Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesílení mobilního signálu

Od: mirka456* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den mám problém se signálem pro mobil a slyšela jsem o zesilovači gsm pokrytí. Mohl by i prosím někdo poradit jaký tip by byl pro mne vhodný? děkuji předem za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Pokud se nepletu, stojí 30000,-

mirka456*
hodnocení

tak to je docela mazec do toho určitě nepůjdu děkuji

hodnocení

0x

A co sehnat pouze externi antenu? Podobnou jako do auta.

kamill*
hodnocení

0x

opakovače gsm =/Repeater si pozrite/ sú podla sietí 900,1800 a dosahu od 300 -1200E hlavne na pokrytie budov v suterene,Vam by pomohla fixná antena ,no problém by bolo pripojenie k mobilu bez ant .konektora .Vyskúšajte siete ostatných operatorov

hop®
hodnocení

0x

S tou cenou zesilovače to není tak horké, pokud Váš telefon nemá externí anténní vstup, jinou možnost stejně asi nemáte. Záleží i na tom, na jaké ploše potřebujete mít své "náhradní"pokrytí, možná by stačil třeba kabelmanie.cz/...

Mnoho nabídek a typů na řešení problému získáte vyguglením "GSM repeater"...

Pokud telefon nemá konektor na externí anténu, tak se to řeší índukční vazbou, na Nokii se taková věc přímo prodávala, byla zabudovaná v držáku telefonu na kterém byl konektor na ext. anténu. Jako ext anténu jsem používal yaginu, bylo to na chalupě kde jsem měl opravdu mizivý signál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]