Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC Desire HD prasklé sklo

Od: cronaldo* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

dnes odpoledne se mi podařilo prasknout sklo. Je tam menší pavouk a chtěl bych to vyměnit. Nejraději bych ho dal někam do servisu, ale nechce se mi zbytečně platit. Přemýšlel jsem, že bych na ebay koupil sklo a vyměnil ho sám, jenže se toho bojím. Za 1) sice je to na ebay levné, ale nikdy jsem tam nenakupoval a za 2) bojím se celkem rozebrat i ten telefon, bohužel se musí rozebrat úplně a jak jsem koukal na ty videa..nevím, nevím... Jaký máte názor Vy? Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Já myslím,že průměrně zručný clověk by to zvládnout měl.Když jsem ho potřeboval vyměnit já,obešel jsem pár servisů a zjistil,že za tu cenu bych si mohl koupit jiný.Tak jsem si ho objednal na Aukru,za dva dny byl doma,hodinka práce a bylo hotovo.Zatímco v servisu chtěli 1200,já to takto pořídil za 350...Co dodat...Věřím,že to zmáknete!Ať se zadaří!:)

doplněno 18.03.12 19:50:

Ještě jsem zapomněl,potřebujete vhodné,pokud možno orig nářadí,šroubováček.Bez něj to nedělejte,jakmile strhnete šroubek,problém je na světě...

doplněno 18.03.12 20:00:

Z Číny je už dneska všechno...Musíte si věřit,jde o to si to vyzkoušet a uvidíte,že to zmáknete...:)

cronaldo*
hodnocení

Ano, ano. To je právě to, bohužel.. Jak jsem koukal, tak i tak za sklo vyhodím 800. Ale pravda je, že v servisu by chtěli o dost více + práce. Jenže, při dnešním štěstím si moc na to nevěřím. Na ebay bych za jedno dal 450 korun, ovšem je to z Číny, tak je to 50 na 50.

cronaldo*
hodnocení

Má někdo nějakou další zkušenost, či radu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]