Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
dnes odpoledne se mi podařilo prasknout sklo. Je tam menší pavouk a chtěl bych to vyměnit. Nejraději bych ho dal někam do servisu, ale nechce se mi zbytečně platit. Přemýšlel jsem, že bych na ebay koupil sklo a vyměnil ho sám, jenže se toho bojím. Za 1) sice je to na ebay levné, ale nikdy jsem tam nenakupoval a za 2) bojím se celkem rozebrat i ten telefon, bohužel se musí rozebrat úplně a jak jsem koukal na ty videa..nevím, nevím... Jaký máte názor Vy? Předem děkuji.
Já myslím,že průměrně zručný clověk by to zvládnout měl.Když jsem ho potřeboval vyměnit já,obešel jsem pár servisů a zjistil,že za tu cenu bych si mohl koupit jiný.Tak jsem si ho objednal na Aukru,za dva dny byl doma,hodinka práce a bylo hotovo.Zatímco v servisu chtěli 1200,já to takto pořídil za 350...Co dodat...Věřím,že to zmáknete!Ať se zadaří!
Ještě jsem zapomněl,potřebujete vhodné,pokud možno orig nářadí,šroubováček.Bez něj to nedělejte,jakmile strhnete šroubek,problém je na světě...
doplněno 18.03.12 20:00: Z Číny je už dneska všechno...Musíte si věřit,jde o to si to vyzkoušet a uvidíte,že to zmáknete...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.