Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC vs. iPhone

Od: lindaf* odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer... myslite, ze je lepsi iPhone 3GS nebo HTC Wildfire S... v porovnani jsem zkousela tak dle vaseho nazoru? ;)

Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

HTC určitě, ikdyž já mám Nokiu - Symbian a neměnil bych...

asfdsgsd
hodnocení

0x

iPhone.

pokud potřebuješ vědět proč: pokud jsi běžný uživatel, tak ve světě androidu nepřežiješ (budeš se o něj muset starat jako o tamagotchi). Malware. Roztříštěnost platformy. Wilda je navíc strašně pomalý telefon. 3GS sice taky (šel bych minimálně do 4), ale v porovnání s Wildou je to jako srovnávat Pendolino a Regionovu ;)

Kde jste proboha přišel (přišla) na to, že běžný uživatel ve světě Androidu nepřežije? Nebo si myslíte, že ty miliony androidích telefonů nakoupili jen geekové?

Znám desítky běžných uživatelů androidu (včetně sebe), kteří nemají sebemenší problém.

A pro tazatelku... za sebe doporučím android... jen bych zvolil jiný model, než právě Wildfire.

lindaf*
hodnocení

no ja se ptam spis proto ze kamoska si etd koupila iphone 3GS a vsude rozhlasuje ze je lepsi nez ten muj a ze je jeste levnejsi nebo co.. .:) docela me to stve

flip

"Kámošku" neřeš ;) dělá tvůj "chytrý" telefon, to co jsi od něj očekávala? :) Jestli jo, tak je to ok :) Osobně bych si iphone nekoupila, vadí mi ta mánie kolem něho.. :)

flip

Já běžný uživatel jsem, do htc jsem přešla z nokie, kde jsem byla velmi oddaný uživatel :) Na Android jsem si zvykla bez problému, je to všechno hrozně intuitivní :) Akorát bych si asi nevybrala Wild Fire - přijde mi z nich nejméně šikovný.. Mám Sensation a jsem spokojená, jen výdrž baterky je tedy malá..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]