Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si myčku nádobí..jelikož jsem musel někde umístit vestavnou troubu i se skříni je postavená na myčce.. hmontnost může být těch cca. 60-70 kg.. udrží to? neprohne se časem? děkuji
0x
pokud má skříňka rovné dno, které leží na myčce, tak určitě není problém. stačí se podívat na obal myčky, kde je nakreslený symbol stohovatelnosti a na sebe se dávají při skladování 4 i víc. po třech na sobě se přepravují na kamionech po celé Evropě
tak to jsem si oddychl..chtěl jsem předělávat skříň, tak aby měla nohy, ale bylo by to náročnější na práci i finance..díky za odpověď
hmmmm ...Stohovatelnost se týká obalů? To si jako domů koupíte 3 myčky a máte k tomu návod jak uschovávat krabice?
Ne, je to údaj pro skladování a transport. Nebo když si koupíte domů čtyři myčky, tak než je instalujete, můžete je zatím uložit v obalu čtyři na sobě. Určitě ale stohovatelnost neurčuje, kolik takových zařízení můžete navrstvit v provozu.
to samozřejmě neurčuje,ale dá se z toho soudit. pokud na myčce bude ležet 70 kilová deska, tak se nemůže nic stát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.