Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám následující dotaz. Má mobil, který je ještě v záruce a praskl mi na něm displej. Moje otázka zní: Vztahuje se na tuto závadu také záruka? Je to mobil Nokia 2730 Classic. Děkuju
Záruka se nevztahuje na mechanické poškození uživatelem, těžko budete dokazovat, že praskl sám od sebe (i když i takové uznané reklamace znám).
nezkoušel bych to, je to už dávno, ale jednou mi praskl displej na mobilu, byl to Samsung E250 a chtěl jsem to vyřešit záruční opravou. o2 mě nechalo uhradit náklady na vyřízení. docela se mi to prodražilo. zkusil bych ho nechat někde opravit. jde o to odkud jste - já mám dobrou zkušenost se servisem MobilPohotovost - mají myslím i autorizovaný servis Nokia. Záleží na Vás, pokud jste si jist, že nejde o mechanické poškození, tak bych to možná i zkusil tou záruční opravou, já vím, že jsem si telefon rozbil sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.