Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio heslo

Od: blechta® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Máme autorádio Ford 6000 verze s CD přehrávačem a máme zezadu napsaný kód ale nelze přečíst. Slyšel jsem a nějakém generátoru hesel rádio patří známému, je po opravě (domácí opravě) elektroniky (pouze napájecí část) a nemužeme heslo uhodnout. Už předem děkujeme za odpovědi.

doplněno 13.03.12 18:29:

sériové číslo je: M058961

Autorádio heslo

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Zajsť do servisu a tam vam po predloženi dokladov o vlastnictve radia,zistia ,alebo odblokuju radio.

zepe*
hodnocení

0x

tady na tech stránkách ti pin vygenerujou je to německy 30813.forumromanum.com/...

hodnocení

Prosím nešlo by to nějak jinak? Na těch webowých stránkách jsem se zaregistroval ale vždy když chci přes hledáček něco najít tak to nenajdu a ještě mě to k všemu odhlásí a hledám nepřihlášen. Prosím není nějaká jiná stránka? *nevi*

buss
hodnocení

0x

Dělají to servisy, jsou i dobráci co za poděkování. Jinak guglovat calculator, generator, calcgen, decodes.com, dekodér...

ertl
hodnocení

0x

tady to máš

fordfans.cz/...

hodnocení

děkuji. :) Ale ten prográmek mivygeneroval heslo které je vynuluje počet všech pkusů o zadání hesla ale heslo jako takové to není.

ertl

jsou tam ty programy dva., nestahoval jsem je, takže nevím, který to je.

pokud to nepůjde tak stačí zadat do gůglu "kód rádia ford" a hledat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]