Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ve svém telefonu Nokia X2 mám, mimo jiných, i hru Brain Champion (a je v češtině). Rád bych si jí zkopíroval i do svého druhého telefonu, který používám jako pracovní, tudíž ho mívám častěji u sebe. Jde to nějak, když už je hra nainstalovaná? Třeba nějak přes počítač s programem pc suite?
Hledal jsem hru na netu, ale našel jsem pouze instalační soubor, který je však v angličtině, chtěl bych tu českou verzi.
Pomůže někdo, díky?
Musíte hru v nokii přeinstalovat na pam. kartu, pak připojte k počítači. Ve složce pam. karta by hra měla být, překopírujte do počítače. Odpojte první telefon a pak připojte druhý telefon. Jednoduše zkopírujte soubor z počítače a vložte jej do druhého telefonu... Po odpojení se podívejte do seznamu aplikací, pokud tam hra není, najděte ji ve správci souborů, klikněte na ni a tam se zeptá jestli instalovat soubor.. Klikněte Ano. Po nainstalování by hra měla být v seznamu aplikací..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.